Zeefdruk

 

Zeefdruk is en blijft onze hoofdactiviteit en wij hebben hierin dan ook een zeer ruime ervaring. Wij maken gebruik van verschillende zeefdruktechnieken die ieder hun eigen toepassingsgebied hebben.

Directe kleurgescheiden zeefdruk

Zeer geschikt voor bedrukkingen tot 8 kleuren met een redelijke repetitie. Wordt op vrijwel iedere ondergrond toegepast.

Directe full-colour Zeefdruk

Zeer geschikt voor bedrukkingen in full-colour met een hoge repetitie. Wordt voornamelijk toegepast om grote aantallen T-shirts van een foto te voorzien.

Indirecte kleurgescheiden zeefdruk 

Zeer geschikt voor bedrukkingen tot 5 kleuren met een lage tot hoge repetitie. Wordt voornamelijk toegepast om kleding van namen en/of nummers of caps van een meerkleurenopdruk te voorzien.

Naast “standaard”-kleding kunnen wij ook zaken als paraplu’s, tassen, stickers en zo’n beetje alles wat vlak is bedrukken. Heeft U dus een idee dan kunt U dat gerust aan ons voorleggen.

Borduren

Sinds 1999 bieden we de mogelijkheid om textiel te voorzien van een borduring. We doen dit met twee moderne borduurmachines waarmee we zowel grote als kleine oplagen kunnen verwerken. Enkele voorbeelden van de voorkomende borduuropdrachten zijn:

 

  • Bedrijfskleding voorzien van logo
  • Badtextiel voorzien van naam
  • Slabbetjes met naam en geboortedatum
  • Rugbysweaters voor studentenverenigingen
  • Caps en strandhoedjes met plaatsnaam